Verzendingskosten en -termijnen

123kidsparty streeft ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden. De bestelling wordt de dag zelf, of ten laatste de dag na de bestelling verwerkt en verzonden. Er is geen verzending mogelijk op zondag, deze bestelling wordt dan verstuurd op maandag. Levering aan huis is mogelijk in Belgie en Nederland. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden. Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden (Staf Larochelaan 34, 2960 Brecht).

Voor alle artikelen die verzonden worden:

  • Voor België bedragen de verzendingskosten  5 Euro.
  • Voor Nederland bedragen de verzendingskosten 10 Euro.
  • Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden bij 123kidsparty, Staf Larochelaan 34, 2960 Brecht, dit enkel op afspraak

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.