Je stuurt een mailtje naar info@123kidsparty.be met een aanvraag voor een bepaalde datum. Je krijgt van ons snel een mailtje terug!

  • Zaterdagen
  • Zondag
  • Een weekdag tijdens de schoolvakantie

We bespreken het thema en formule voor jouw feestje en leggen een datum en uur vast. U krijgt van ons de link naar het online intakeformulier, zo hebben we alvast alle praktische informatie. Na ontvangst van de intake stellen we de factuur op. Het feestje is volledig vastgelegd wanneer we de betaling hebben ontvangen.

Tip om teleurstellingen te vermijden: een datum wordt pas vastgelegd na het invullen van de intake. Wij kunnen niet garanderen dat bv. een maand na het opvragen van informatie over een bepaalde datum deze datum nog steeds beschikbaar is.

Praktisch: voor de bewegingsactiviteiten hebben we een stukje open ruimte nodig (living, garage, tuin, …). Voor het knutselen en eten een tafel met voldoende stoelen (bij grote groepen kunnen we ook knutselplastieken meebrengen om op de grond te leggen). De dag van het feest is de monitor ongeveer een kwartiertje vroeger aanwezig om de auto uit te laden en het materiaal klaar te zetten.