Stap 3: reserveren

Reservatie feestjes

Wat leuk dat we voor de jarige een kinderfeestje mogen komen entertainen! We kijken er al enorm naar uit om er een topfeest van te maken!

Stuur even een mailtje naar info@123kidsparty.be . Heb je al een voorkeur voor een bepaalde datum, thema en formule, dan mag je dit gerust al vermelden. Ook al even de regio meegeven is praktisch voor onze monitoren om de reistijd al in te schatten. Je krijgt van ons snel een mailtje terug.

Kinderfeestjes kunnen doorgaan:

  • zaterdagvoormiddag
  • zaterdagnamiddag
  • zondagvoormiddag
  • zondagnamiddag
  • tijdens een weekdag in de schoolvakantie

Wij komen naar de jarige thuis of naar een zelf gekozen zaaltje dat jullie huren. Wij hebben geen eigen locatie waar de kinderfeestjes kunnen doorgaan.

We bespreken het thema en formule voor jouw kinderfeestje en leggen een datum en uur vast. U krijgt van ons de link naar het online intakeformulier, zo hebben we alvast alle praktische informatie. Na ontvangst van de intake stellen we de factuur op. Het kinderfeestje is volledig vastgelegd wanneer we de betaling hebben ontvangen.

Tip om teleurstellingen te vermijden: een datum wordt pas vastgelegd na het invullen van de intake. Wij kunnen niet garanderen dat bv. een maand na het opvragen van informatie over een bepaalde datum deze datum nog steeds beschikbaar is.

Praktisch: voor de bewegingsactiviteiten heb je een stukje open ruimte nodig (living, garage, tuin, …). Voor het knutselen en eten een tafel met voldoende stoelen.