Extra Small

Formule extra small

123kidsparty zorgt met deze nieuwe ‘extra small’ formule dat je alle materialen thuis geleverd krijgt die je nodig hebt voor jouw (kinder)feestje! Leuke knutselpakketten in verschillende thema’s, knutselpakketten voor feestelijkheden, partypakketten en uitdeelcadeautjes, alles is mogelijk! Een minimum aan voorbereiding met een maximum aan feestplezier!

Knutselpakketten voor kinderfeestjes

Heb je een (kinder)feestje op de planning? Kids leven zich tijdens een kinderfeestje graag actief én creatief uit!

Ben je nog op zoek naar een leuk knutselpakket waarbij de kinderen samen gezellig rond de knutseltafel komen? Een ideaal moment om na een drukkere activiteit of een vrij spel moment de groep van gasten weer samen te hebben. Gezellig samen kletsen en even tot rust komen voor de partypret weer verder gaat!

Ouders/begeleiders hebben een minimum aan tijd nodig voor de voorbereiding, het materiaal op tafel leggen en knutselen maar! En komt er tijd extra vrij om die pannenkoeken alvast te gaan bakken, wat op te ruimen, foto’s te maken van de kids, gezellig mee knutselen, of gewoon even een klein rust(iger) momentje (ja hoor, dat mag zeker en vast ? ).

Deze knutselpakketten zijn ook ideaal als leuke activiteit op communies en lentefeesten waarbij verschillende leeftijden van kinderen aanwezig zijn en kids vooral zelfstandig verder kunnen, zonder al te veel smosgevaar op de mooie kledij.

Bij 123kidsparty vinden we het belangrijk dat kids zelfstandig aan de slag kunnen met de aangeboden materialen. Er zijn dus geen ellenlange handleidingen of stappenplannen, vooral ook ideaal voor de allerkleinsten. Elk kind heeft op het einde van het feest 2 knutsels om mee naar huis te nemen!

Er wordt standaard materiaal voorzien voor 10 gasten, maar uitbreiden naar 15 gasten is mogelijk.

Knutselpakketten voor feestelijkheden

Een creatieveling in huis die niet liever wil dan zelf cadeautjes of versieringen knutselen voor feestjes of aangelegenheden? Deze knutselpakketten zijn geschikt om zélf aan de slag te gaan. Of wil je op je kinderfeestje graag je gasten verrassen met zelfgemaakte bedankingetjes, dat kan ook!

Alle materialen worden toegevoegd en kinderen kunnen met een minimum aan voorbereiding zelf aan de slag om de mooiste knutselwerkjes te maken. Geen stappenplannen of handleidingen, maar vooral veel creativiteit!

Er zijn verschillende leuke pakketten mogelijk!

Momenteel is het knutselpakket ‘Feest voor jou’ beschikbaar. Hiermee kan je allerlei leuke knutsels maken voor Moederdag, Vaderdag, bedanking van juf/meester, iemand die jarig is, …

Pakketten waarbij de jarige zelf feestversiering en bedankingscadeautjes kan maken komen binnenkort ook online!

Partypakketten

Mag je feest nét dat ietsje extra hebben? Bestel dan samen met je knutselpakket het partypakket voor dubbel feestplezier! In het partypakket vind je 2 leeftijdsballonnen, ballonnen en roltongen alsook 1 doosje fluosticks.  Het partypakket past mooi bij het knutselpakket, maar kan je ook los bestellen indien gewenst!

Uitdeelcadeautjes

Maak je kinderfeestje helemaal af en kies voor uitdeelcadeautjes die passen bij het thema van jouw kinderfeestje! Elk uitdeelcadeautje bevat leuke materialen waar al jouw gasten dol op zullen zijn!

Binnenkort verkrijgbaar in verschillende thema’s!