Disco party 4-10 jaar

Jullie worden de discosterren! Coole en toffe dansbewegingen, maar vooral veel dansplezier. Geschikt voor jongens en meisjes die houden van bewegen en uitleven op muziek, danservaring zeker en vast niet vereist, iedereen kan meedoen. We verkleden met glitterpakjes, gekke brillen en boa’s. Daarna even uitrusten en samen een gekke discobril knutselen.

Knutselfrutsel 4-10 jaar

Hou je van knutselen en frutselen?  Wij maken de mooiste knutselwerkjes om mee naar huis te nemen. Een verjaardagsfeestje boordevol creativiteit en knutselen met leuke materialen.

Prinsessenavontuur 4-8 jaar

We toveren jullie om tot echte prinsessen. We wisselen af tussen dans- en expressieopdrachtjes en knutselen.
Veel roze voor de meisjes, voor de jongens voorzien we ridderkostuums.

Piratenavontuur 4-8 jaar

Een feestje vol stoere en actieve activiteiten? Kies dan voor het piratenavontuur! Coole opdrachten wisselen elkaar af zodat jullie échte piraten worden! Voor de stoere meisjes voorzien we meisjespiratenkostuums. Ook even uitblazen en gezellig samen een piratenknutsel maken om mee naar huis te nemen.

Jungleavontuur 4-8 jaar

Een feestje waarbij we op expeditie gaan in de jungle: apen, giraffen, olifanten, .. We komen ze allemaal tegen op onze safaritocht.  Verkleden, sport-en-spel, grime, knutselen. Een beest van een feest!

Crea-yogafeestje 4-10 jaar

Wil je graag kennismaken met de wondere wereld van yoga? We leggen onze yogamatjes klaar en exploreren de kinderyoga met enkele leuke en speelse opdrachten. Ervaring met yoga is zeker en vast niet vereist, iedereen kan deelnemen. Genieten van samenzijn en verbinding in een aangename sfeer. Daarna samen verder genieten aan de knutseltafel en ondertussen gezellig babbelen met elkaar!

Crazy Fun! 6-12 jaar

Een actief sport-en-spel concept voor energieke boys and girls! Parachutespelen, new games, katapultschieten, XL twister, … Originele en coole materialen voor veel spelplezier! Pret verzekerd!

1-2-3 Fotomodel! 6-12 jaar

Hou jij van poseren voor flitsende camera’s? 1-2-3 pose!! Wij brengen een professionele fotodoek en camera mee. Eerst verkleden en daarna fotoshoot! Jullie krijgen alle mooie foto’s meteen mee op USB. Daarna nog even gezellig kletsen tijdens een crea-momentje.

Girls only 6-12 jaar

Wil je een écht meidenfeest? Kies dan voor een ‘Girls only’ party! Eerst samen gezellig verkleden en schminken. Een glittertattoo en glitternagellak mag zeker niet ontbreken. Knutselen doen we met veeeeeeeel glitters én bling bling. Girls are you ready?!

Unicornparty 4-10 jaar

Ben jij helemaal gek van unicorns en regenbogen? Dan is deze themaparty echt iets voor jou! We brengen een unicorn verkleedkoffer mee, unicorn glittertattoos en unicornknutsels. Een dolgek feestje met veel variatie in de activiteiten en alles in het teken van de unicorn!

Beautysalon 6-12 jaar

Zijn jullie helemaal gek op make-up, nagellak, parfum en lipgloss? Een voetbadje en massage mag niet ontbreken. En natuurlijk gaan we gezellig samen knutselen! Beautyqueens are you ready?!

Leuke foto’s van voorbije feestjes vindt je op de facebookpagina. Ze krijg je alvast een idee van hoe een feestje eruit ziet. Klik even door naar https://www.facebook.com/123kidspart.be/