Kleuterdisco 3-5 jaar

Houdt jouw kleuter van bewegen en dansen? Lekker shaken op toffe muziek? We verkleden ons als echte discosterren en schminken met veel glitters! Veel danspasjes en daarna even uitrusten met een toffe glitterknutselopdracht. Geschikt voor meisjes én jongens!

Dance Factory 6-12 jaar

5-6-7-8 en dance! Coole en toffe dansbewegingen, maar vooral veel dansplezier! Zet je dansschoenen maar al klaar! Eerst verkleden met glitterpakjes, gekke brillen en boa’s. En dan shaken maar! Daarna even uitrusten en samen gezellig knutselen. Geschikt voor meiden en jongens die houden van dansen en muziek, maar ook heel wat gezelligheid en ‘tatertijd’ tijdens een creamomentje.

Knutselfrutsel 3-5 jaar

Hou je van knutselen en frutselen met glitters, verf, klei, froezels, … Wij maken de mooiste knutselwerkjes om mee naar huis te nemen. Een verjaardagsfeestje boordevol creativiteit en kliederen maar!

ARTistiek 6-12 jaar

Zijn jullie echte kinderkunstenaars? Samen gaan we aan de slag om een creatief kunstwerk in elkaar te steken. Gezellig met je vrienden knutselen en frutselen en op het einde van de dag mag je jouw kunstwerk mee naar huis nemen!

Prinsessenavontuur 3-7 jaar

Veel roze en veel toverstafjes! We toveren jullie om tot echte prinsessen.
We wisselen af tussen dans- en expressieopdrachtjes en knutselen.
Veel roze voor de meisjes, voor de jongens voorzien we ridderkostuums.

Piratenavontuur 3-7 jaar

Een feestje vol stoere en actieve activiteiten? Kies dan voor het piratenavontuur! Coole opdrachten wisselen elkaar af zodat jullie échte piraten worden! Voor de stoere meisjes voorzien we meisjespiratenkostuums.

Beestenboel 3-7 jaar

Beestjes, allemaal beestjes! Een feestje waarbij we op expeditie gaan in de jungle. Verkleden, sport-en-spel, grime, knutselen. Een beest van een feest!

Crea-yogafeestje 4-12 jaar

Wil je graag kennismaken met de wondere wereld van yoga? We vertrekken vanuit een mooi verhaal waarbij vlinders, regenbogen en zonnestralen aan bod komen. Genieten van samenzijn en verbinding in een aangename sfeer. Samen genieten en frutselen aan mooie dromenvangers!

Dit feestje wordt georganiseerd in samenwerking met www.relakskids.be

Crazy Fun! 6-12 jaar

Een actief sport-en-spel concept voor energieke boys and girls! Parachutespelen, new games, duoski, XL games, katapultschieten, XL twister, KUBB, wereldbal, … Originele en coole materialen voor veel spelplezier! Pret verzekerd!

1-2-3 Fotomodel! 6-12 jaar

Hou jij van poseren voor flitsende camera’s? 1-2-3 pose!! Wij brengen een professionele fotodoek en camera mee. Eerst verkleden en daarna fotoshoot! Jullie krijgen alle mooie foto’s meteen mee op USB. Daarna nog even gezellig kletsen tijdens een crea-momentje.

NIEUW! Girls only 6-12 jaar

Wil je een écht meidenfeest? Kies dan voor een ‘Girls only’ party! Eerst samen gezellig verkleden en schminken. Een glittertattoo en glitternagellak mag zeker niet ontbreken. Knutselen doen we met veeeeeeeel glitters én bling bling. Girls are you ready?!

Leuke foto’s van voorbije feestjes vindt je op de facebookpagina. Ze krijg je alvast een idee van hoe een feestje eruit ziet. Klik even door naar https://www.facebook.com/123kidspart.be/